Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Speedhub Solution SRL prin intermediul website-ului WWW.SPEEDHUB.EU.

Va aducem la cunostinta faptul ca ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni, daca este necesar, fara o notificare prealabila.

1 Serviciile furnizate de SPEEDHUB.EU

General

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL (denumit in cele de mai jos si SPEEDHUB.EU) cu sediul in Bucuresti, Strada Predeal, Nr 30A, Sector 2, Cod postal 023407 si inregistrata la registrul comertului cu nr J40/3836/2017 (prin intermediul website-ului SPEEDHUB.EU) furnizeaza servicii electronice in baza termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Inregistrarea unui cont (a unei comenzi) in website-ul SPEEDHUB.EU reprezinta acceptul dvs.de respectare a Termenilor si Conditiilor descrise in aceasta pagina.

Totodata va aducem la cunostinta ca acesti Termeni si Conditii tin loc de Contract incheiat intre SPEEDHUB SOLUTIONS SRL si Clientii sai.

1.1. Domenii
1.1.1 Domeniile sunt inregistrate pe perioada minima de 1 an. Dupa inregistrare, numele domeniului nu se poate modifica (referirea se face atat la nume cat si la extensia de domeniu - numita in continuare TLD).
1.1.2 Domeniile sunt inregistrate in numele utilizatorului si pe numele utilizatrului care devine proprietar de drept pe durata perioadei platite. Datele de contact pentru domeniu reprezinta datele obligatorii ce trebuiesc furnizate pentru a identifica proprietarul domeniului respectiv.
1.1.3 Renoirea se realizeaza inainte de expirarea termenului platit cu maxim 60 de zile si minim 1 zi inaintea scadentei. Data la care va expira perioada platita este afisata in Contul dvs la sectiunea 'Serviciile mele'. Pentru reinoire tariful de prelungire a perioadei de propritate poate varia fata de cel de achizitie, cei mai multi registratori oferind un pret promotional pentru primul an. Va rugam sa va asigurati ca ati parcurs lista de preturi pentru Inregistrare/Reinoire/Transfer aflata la aceasta pagina TARIFE TLD
Atentie.
Reinoirea domeniilor .EU trebuie sa se relizeze (prin plata facturii) cu cel putin 5 zile inaintea expirarii pentru a preveni cazul in care domeniul va fi trimis de catre EURis (entitatea care administreaza extenis .EU) in carantina. Reactivarea domeniilor din carantina se taxeaza cu suma de 100 de Euro plus TVA la care se adauga si pretul domeniului .EU reinoit plus TVA.
1.1.4 Transferul domeniilor este permisa de catre registratorii TLD (SPEEDHUB.EU fiind unul dintre ei) pentru majoritatea domeniilor. Pentru a transfera un domeniu la SPEEDHUB.EU este necesar sa aveti codul EPP (codul de autorizare a domeniilor web). Astfel se acceseaza pagina Inregistrare Domenii ramura 'Transfer' si se urmeaza pasii. Atentie: Codul EPP poate fi obtinut din contul dvs actual de la furnizorul de unde ati achizitionat TLD-ul, pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu acesta.
1.1.5 In cazuri exceptionale in cazul in care proprietarul TLD-ului incalca legislatia in vigoare in anumite sau in toate tarile, autoritatile pot sesiza furnizorul emitent al TLD-ului sau registratorului sa blocheze accesul la acesta.
1.1.6 In acest moment nu inregistram conturi .RO neavand incehiat un parteneriat cu ROTLD.
1.1.7 Se pot inregistra doar anumite domenii disponibile AICI .
1.1.8 Depasire perioada scadenta:
Ziua 1-10 Domeniul este blocat si nu este accesibil de catre vizitatori. Clientul poate reactiva domeniul prin plata pretului de reinoire a domeniului pentru cel putin 1 an. Dupa plata domeniul, acesta redevine accesibil dupa 8-24 ore (in functie de propagarea DNS-ului).
Ziua 11-29 Domeniul este blocat si nu este accesibil de catre vizitatori. Clientul poate reactiva domeniul pin plata unei taxe de reactivare de 100 Euro (fara TVA) + pretul reactivarii (plus TVA) a domeniului pentru cel putin 1 an.
Ziua 30- Domeniul este eliberat si va fi blocat de catre furnizorul de drept al TLD-ului pentru 3-12 luni in functie de TLD. Domeniul nu mai poate fi reactivat sub nici o forma decat dupa ce iese din carantina furnizorului TLD (3-12 luni) .
1.1.9 Pentru prelungirea domeniilor oferite gratuit în cadrul unei oferte, se va plati taxa normală de reinoire a TLD-ului respectiv. În cazul în care se dorește transferul unui domeniu oferit gratuit, în primul an de înregistrare, către alt registrant, clientul va achita valoarea domeniului primit gratuit.

1.2 Gazduire Web
1.2.1 Serviciul de gazduire web se refera la gazduirea electronica pe un server si servirea paginilor web pe internet. Punem la dispozitie planuri variate sau costumizate pentru clienti. Serviciile sunt bazate pe CloudLinux (sistem de operare servere), cPanel (panou de administrare), Apache, NginX si LightSpeed (platforme de optimizare si publicare pagini web).
1.2.2 Utilizarea serviciilor in parametri includ nedepasirea resurselor alocate fiecaruit pachet alocat Nr. domenii gazduite / Spatiu alocat / Nr. baze de date / Numar de mail-uri pe minut / Numar de conexiuni concurente (procese concurente) / maxim 5% CPU si 200 RAM.
1.2.3 Depasirea resurselor alocate pachetului pentru care ati optat se incadreaza in doua tipuri:
a. resurse Tip1 per plan: Trafic total lunar / Nr. domenii gazduite / Spatiu alocat / Nr. baze de date / Numar de mail-uri pe minut / numarul de baze de date - acest plafon de limitare poate fi marit prin upgrade la un plan superior la pretul afisat pentru planul respectiv.
resurse Tip2: depasirea frecventa a 15 conexiuni concurente (procese simultane) / consum frecvent a >5% CPU si >200MB RAM - Aceste limitari trebuie sa fie discutate direct cu echipa de suport pentru a oferi o solutie de continuare a gazduirii serviciului la SPEEDHUB.EU.
La Consumul excesiv de resurse Tip2 accesul la site-ul dvs poate fi suspendat pana la contactarea echipei de suport.
1.2.4 Cele mai frecvente cauze sunt Plan de gazdire neadecvat consumului siteurilor gazduite (Trafic excesiv, Numar mare de Vizitatori, Numar mare de interogari in baza de date, Script neoptimizat). Ne puteti contacta pentru a stabili in functie de specificul site-ului pe care il gazduiti ce solutie de gazduire sa adoptati.
1.2.5 Pentru a va asigura ca viitorul cont de gazduit web nu este suspendat va rugam sa cititi si '3. Activare si Suspendare Servicii' subpunctul 3.2 paragrafele b. c. d. e. f. si g. (de mai jos)
1.2.6 Backup-ul este realizat saptamanal automat prin task-uri automate, insa nu garantam 100% integritatea datelor recuperate din backup (fisiere + baze de date) astfel fiecare client are obligatia sa realizeza in paralel, cu o anumita frecventa, un backup manual si sa stocheze acest backup pe computerul / harddisk-ul / cloud-ul personal.
1.2.7 Atunci cand doriti se poate realiza upgrade/downgrade la contul de gazduire de la orice pachet afisat la altul, avand in vedere urmatoarele aspecte:
- la upgrade procesul este realizat de catre utilizator din control panel, acest proces implica automat crearea unei noi facturi la pretul planului ales (creditul ramas nu este convertit sau rambursat). Upgrade-ul se activeaza la confirmarea platii. Facturarea lunara urmand sa se realizeze la planul la care s-a realizat upgrade. Datele dvs. din cont sunt pastrate.realizeaza de catre system in momentul platii facturii nou emise. Datele dvs sunt pastrate active si nu implica un downtime (iar daca acesta apare nu va fi mai mare de 5 minute)
- la downgrade procesul se realizeaza de catre utilizator din control panel, acest proces nu implica refacturarea pana la expirarea perioadei curente platite in avans. Datele dvs. din cont sunt pastrate si nu implica un downtime. Dupa scurgerea perioadei platite se va factura la noul pret pentru planul la care s-a realizat downgrade. Nu se ramburseaza diferenta dintre planul anterior si cel curent.
1.2.8 Depasire perioada scadenta:
Ziua 1-10: Contul ramane activ insa va fi inaccesibil vizitatorilor dvs. Veti avea acces la Cpanel si FTP
Ziua 11-29: Continutul contului va fi retinut. Nu veti avea acces la Cpanel si FTP. Accesul la date in caz de neplata in aceasta perioada se face prin plata unei taxe de 15 Euro.
Ziua 30-: Contul dvs Cpanel impreuna cu toate datele din acesta sunt sterse irecuperabil.

1.3 Servere VPS
1.3.1 Un server VPS este un server virtual gazduit pe un server fizic alaturi de alte servere virtuale. Platformele de virtualizre sunt multiple OpenVZ, KVM, VMWare.. Fiecare server are alocat un set de resurse CPU/RAM/HDD/IP/Banda de trafic/OS.
Prin alegerea unui pachet VPS dvs alegeti resursele necesare avand in vedere sa nu depasiti 90% din resursele CPU/RAM frecvent sau timp mai mare de 59 de minute.
Astfel la depasirea acestor resurse conform celor mentionate anterior. VPS-ul dvs va fi limitat la 10% din resurse pana remediati problema consumului in exces de resurse. De asemenea Fiecare pachet are alocat un total de trafic lunara, cand acesta este depasit viteza banzii catre internet este limitata de la viteza alocata in planul ales la 10MB/s.
Limitare CPU/RAM: Pentru eliminarea limitarii CPU/RAM dupa repararea problemei de consum excesiv de resure va rugam sa deschideti un ticket pentru a va reactiva serviciul cu resursele garantate in pachetul platit. La 2-a abatere in care serverul dvs vps intra automat sub limitare serviciul va fi suspendat. Plata in avans nu se va restitui. Singurul mod in care veti putea continua este achizitionarea unui pachet superior.
Limitare Banda Trafic: Pentru eliminarea acestei limitari sunt 2 variante - fie asteptarea inceputului unei noi luni cand este resetat contorul de trafic fie upgrade la un pachet cu mai multe resurse, inclusiv Trafic Inclus mai mult.
1.3.2 Serviciul VPS nu include si backup al datelor. Astfel clientul are obligatia ca periodic sa realizeze un backup manual al fisierlor si bazelor de date gazduite pe VPS.
Nu putem fi trasi la raspundere pentru pierdere datelor si nu oferim servicii de recuperare fisiere pentru serviciile VPS.
1.3.3 Inainte de inregistrare a unui serviciu VPS va rugam sa cititi si sa va asigurati ca serviciul pe care doriti sa il gazduiti nu se incadreaza in lista din punctul '3. Activare si Suspendare Servicii' subpunct 2.2 paragraf d.
1.3.4 Atunci cand doriti se poate realiza upgrade/downgrade la serverul dvs vps de la orice pachet afisat la altul (din interiorul fiecarui tip afisat (insa nu de la OpenVZ la KVM sau invers), avanad in vedere urmatoarele aspecte:
- la upgrade procesul este realizat de catre utilizator din control panel, acest proces implica automat crearea unei noi facturi la pretul planului ales (creditul ramas nu este convertit sau rambursat). Upgrade-ul se activeaza la confirmarea platii. Facturarea lunara urmand sa se realizeze la planul la care s-a realizat upgrade. Datele dvs. din cont sunt pastrate.realizeaza de catre system in momentul platii facturii nou emise. Datele dvs sunt pastrate active si nu implica un downtime (iar daca acesta apare nu va fi mai mare de 5 minute)
- la downgrade procesul se realizeaza de catre utilizator din control panel, acest proces nu implica refacturarea pana la expirarea perioadei curente platite in avans. Datele dvs. din cont sunt pastrate si nu implica un downtime. Dupa scurgerea perioadei platite se va factura la noul pret pentru planul la care s-a realizat downgrade. Nu se ramburseaza diferenta dintre planul anterior si cel curent.
1.3.5 Depasire perioada scadenta:
Ziua 1-5: Serviciul nu este accesibil atat pentru client cat si pentru vizitatori. Serviciul poate fi reactivat prin plata facturii restante.
Ziua 6: Serviciul este oprit. Serverul VPS este sters, aducand imposibilitatea recuperarii datelor stocate.
1.3.6 Serviciul VPS nu include management, astfel SPEEDHUB.EU se angajeaza sa furnizeze serviciul la parametrii dictati in oferta (planul ales/platit) si sa ofere suport doar in cazul disfunctionalitatilor care perturbeaza infrastructura sau instalarea automata a template-ului OS. Suportul nostru nu include: instalarea de programe si servicii personalizate, configurare firewall, optimizare resurse, reparare bug-uri aparute in urma interventiei utilizatorului in OS, s.a.m.d.

1.4 Certificate SSL
1.4.1 Certificatele SSL se inregistreaza pe unul sau mai multe domenii. Procesul de administrare nu permite modificarea domeniilor odata inregistrate cu certificatul respectiv pana la expirarea certificatului respectiv. Astfel va rugam sa verificati cu atentiile datele completate la inregistrarea certificatului. Pentru certificatele businness validation (BV) sau extended validation (EV) vor fi necesare dovezi de inregistrare a Companiei dvs si a date persoanale extinse (copie autorizate de functionare a companiei dvs, factura pentru domeniul care se doreste a fi certificat sau alte documente in functie de furnizorul certificatului).
1.4.2 Furnizorii nostri practica preturi diferite pentru produse identice, astfel pentru un produs cu caracteristici identice pe site pot fi afisate preturi diferite. Fiecare autoritate emitenta (furnizor) de certificate avand propria reputatie si garanteaza compatibilitate intre 99.6% si 99.9% cu browsere web existente pe piata.
1.4.3 Valabilitatea unui certificat DV (domain validation) si BV (business validation) este intre 1 si 3 ani. Pretul pentru un certificat EV (extended validation) este de 1 sau 2 ani.
1.4.4 In functie de caracteristicile certificatului timpul de emitere poate viaria (verificati oferta pentru a afla si timpul de emitere). Timpul de emitere afisat ‘curge’ de la confirmarea platii + completarea datelor de emitere a certificatului din control panel de catre client.
1.4.5 Depasire perioada scadenta:
Ziua 1- Vizitatorii vor putea accesa site-ul dvs HTTPS insa vor fi notificati de faptul ca certificatul este expirat, iar site-ul este nesigur pentru acces.

2 Comenzi si Plati:
2.1 Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca toate preturile afisate pe site sunt in mondea Euro si nu includ TVA. In zona comenzi/cos cumparaturi preturile sunt convertite din Euro in Lei. Deoarece conform normelor in vigoare in Romania toate platile vor fi procesate in LEI prin conversie in moneda nationala.

2.1.1 Comisioane: Pentru platile procesate prin MobilPay/Paypal nu se percepe nici un comision. (pretul afisat pe factura fiind cel final).

2.2 Toate platile prin procesatorii MobilPay, respectiv PayPal se realizeaza cu CVV (asigurati-va ca aveti activat serviciul 3D Secure pentru siguranta dvs).
Site-ul nostru nu stocheaza informatiile cardului dvs bancar sau codul 3D Secure. Aceste informatii fiind furnizate direct procesatorului de plati MobilPay/Paypal printr-o conexiune securizata (HTTPS) in pagina de plata a acestuia.
2.3 Asigurativa ca:
- cardul dvs nu este expirat.
- aveti fonduri suficiente pe cardul dvs inainte de a plati.
- nu aveti cardul blocat sau setat un prag maxim de plata.
2.4 In cazul in care plata nu se realizeaza cu succes desi toate datele au fost introduse corect si contul dvs asociat cardului are fonduri suficiente va rugam sa va adresati furnizorului dvs de servicii bancare (banca emitenta a cardului dvs).
2.5 In cazul in care compania dvs este platitor de TVA, va rugam sa completati acest lucru in profilul dvs inaintea efectuarii comenzii pentru a include pe factura codul dvs. TVA. (pentru a putea fi dedus mai apoi).
2.6 Dorim sa va anuntam ca toate serviciile se platesc in avans. In ziua urmatoare datei scadente serviciul va fi dezactivat si se aplica termenii de reactivare specifici fiecarui serviciu prezentati mai sus.
2.7 De asemenea dorim sa va aducem a cunostinta faptul ca sumele platite pentru servicii nu se returneaza, decat in cazul in care serviciul este suspendat din vina furnizorului (SPEEDHUB.EU) si clientul este cel prejudiciat). Cererea pentru acest tip de rambursare se realizeaza in scris prin portalul de suport (ticheting). In maxim 24 ore lucratoare se va primi un raspuns pentru aprobare sau refuz ramburs, in urmatoarele 48 de ore de a primirea aprobarea cererii rambursarea se va realiza doar in contul clientului (sub forma de credit) pentru a achizitionarea oricarui alt produs disponibil.
2.8 Preturile serviciilor sunt calculate din euro in LEI la cursul BNR (din 20.11.2017) de 4.6551 RON pentru 1 Euro plus 2%. 2.9 Preturile afisate pe site nu contin TVA. Taxa pe valoare adaugata (TVA) este adaugata la pretul final deoarece compania SPEEDHUB SOLUTIONS SRL este inregistrata ca platitor de TVA in Romania cu codul RO37256459. Sunt acceptate doar comenzile realizate de cetateni cu domiciliu in Romania inscris in actul de identitate. Va aducem la cunostinta faptul ca falsul in declaratii contravine legilor romane si este pedepsit de autoritatile competente romane.

3 Activare si Suspendare Servicii:

3.1 Activarea serviciului se realizeaza dupa confirmarea de catre procesator catre SPEEDHUB.EU a platii. Activarea in functie de serviciul ales se realizeaza automat sau manual de catre un operator. In cazul in care un serviciu a depasit perioada de actiare cu 2 ore desi plata a fost confirmata de procesatorul de plati va rugam sa deschideti un ticket de suport si pentru verificari.
Comenzile neplatite in 5 zile de la data comenzii prin intermediul website-ului clienti sunt anulate si va fi necesara reparcurgerea pasilor de comanda.
3.2 Suspendarea serviciilor pot aparea daca:
a. termenul de plata (scadenta facturii) a fost depasit (termenul fiind de 5 zile);
b. sunt incalcati termenii si conditiile prezentate pe acest site;
c. depasirea frecvent a resurselor destinate serviciului dvs (Gazduire Web - peste 15 conexiuni concurente, > 5% CPU, >200MB RAM / Server VPS - peste 90% din resursele CPU si RAM frecvent sau mai mult de 59 de minute consecutive);
d. se utilizeaza serviciile noastre pentru promovarea de: materiale pornografice; materiale fara drepturi de autor (carti, grafica, template-uri, software, muzica, seriale, filme sau documentare); instigare la ura rasiala sau religioasa; terorism; activitati cu droguri sau arme de foc; orice alt tip de produse ilegale sau reglementate de lege; pornografie de orice tip; trafic de persoane; activitati hacking - proxy - spam - botnet - shell - ddos; agregator rss, agregator statistici web sau toplist; portaluri de reclame cpc/cpa/cpm; gazduire de servere VPN - DNS - IRC - BNC - Streaming - Torrent - Upload/Download, Game Hosting (cu exceptia jocurilor flash) sau orice alta activitate care duce la un consum peste limitele destinate planului dvs.excesiv a resurselor alocate;
e. un serviciu Web sau VPS este tinta unui atac de tip denial of service (DDOS) iar acesta nu poate fi blocat de echipamentele firewall si afecteaza ceilalti clienti de gazduire shared.
f. functionarea unui serviciu Web sau VPS afecteaza in orice fel ceilalti clienti shared de pe acelasi server;
g. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de SPEEDHUB.EU va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs si fara atentionare prealabila.
h. autoritatile competente ne cer expres oprirea acestui serviciu.
3.3 Serviciile cu titlu Gratuit (Trial 90 Days) sau Promotii ce ofera gratuit Gazduire Web / Domenii sau Certificate SSL au conditii speciale ce sunt prezentate in promotiile respective. Orice alt punct administrativ al serviciului cade in incidenta Termenilor si Conditiilor prezentati in aceasta pagina.


4 Terminare servicii

4.1 Rezilierea / Incheierea furnizarii de servicii platite sau gratuite din partea SPEEDHUB.EU catre clienti se va realiza doar dupa ce clientul va notifica SPEEDHUB.EU in scrie de dorinta acestuia pentru a evita facturari viitoare pentru serviciile active. De asemenea daca se doreste inchiderea a unui singur serviciu si oprirea refacturarii serviciilor la scadenta, va rog sa ne comunicati acest lucru in scris prin ticket in portal accesibil in meniul 'SUPORT' sau prin intermediul formularului de contact prin meniul 'CONTACT' cu minim 5 zile inainte de perioada de refacturare a serviciului repsectiv.

5 Preluarea datelor cu caracter personal

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL (denumit in cele de mai jos si SPEEDHUB.EU) cu sediul in Bucuresti, Strada Predeal, Nr 30A, Sector 2, Cod postal 023407 (prin intermediul website-ului SPEEDHUB.EU) prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederilor Legii nr. 677/2001 si in conformitate cu decizia A.N.S.P.D.C.P. nr. 200/2015.

In conformitate cu regulamentul GDPR iata drepturile dvs il legatura cu datele cu caracter personal:

* Dreptul la informare - puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;

* Dreptul la rectificare - puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

* Dreptul la stergerea datelor ('dreptul de a fi uitat') - puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

* Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

* Dreptul de opozitie - va puteti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

* Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

* Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

* Dreptul de retragere a consimtamantului - in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

* Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la adresa de e-mail dop[at]speedhub[punct]eu

Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP si detaliile privind comenzile transmise catre subscrisa. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate ai prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucraii.

Aveti dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, de a le rectifica, sterge sau limita prelucrarea, precum ?i dreptul ca acestea sa nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor, in anumite condiiii.

Prin crearea unui cont si/sau realizarea unei comenzi sunteti de acord ca SPEEDHUB SOLUTIONS SRL sa inregistreze si sa pastreze securizat datele dvs pentru confirmare date personala / inregistrare comenzi / confirmare comenzi / confirmare identitate / inregistrare de catre SPEEDHUB.EU la furnizorul TLD-ului inregistrat a datelor de contact inscrise in acest sens / la utilizarea datelor de contact pentru a va prezenta starea serviciilor sau pentru a va oferi servicii promotionale / de a primi pe email nu mai mult de 2 ori pe luna a unor email-uri prmomotionale sau care contin vouchere/cupoane de cumparaturi pentru serviciile oferite de SPEEDHUB.EU .

Puteti opta oricand pentru dezabonarea de la newsletter dand click pe link-ul 'UnSubscribe' sau notificandu-ne in formularul de contact. Aceasta dezabonare nu afecteaza email-urile de notificare pentru: comenzi noi, reinoire de servicii, notificari tehnice asupra serviciilor dvs active, facturi sau recuperari de parola.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entitati desemnate de SPEEDHUB SOLUTIONS SRL sa prelucreze datele in numele si pe seama sa. Cu toate acestea, SPEEDHUB SOLUTIONS SRL ramane operatorul datelor dumneavoastra. Astfel, este posibil sa transmitem datele catre autoritati publice, consultanti externi, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidentialitate si de protectie a datelor).

Date precum: Numar Card, Data Expirare Card, Nume Titular Card, Tip Card si Cod CVV sunt administrate exclusiv de catre procesatorul de plati MobilPay/Paypal.com (mai multe detalii la adresa www.mobilpay.ro respectiv www.paypal.com ). Procesarea pinului sau parolei 3D Secure este procesat pe pagina 3D Secure administrata exclusiv de procesatorul de plati VISA sau Mastercard intr-un popup ce este administrat de Banca care a emis cardul utilizat pentru plata. Toate aceste informatii bancare nu sunt salvate sau stocate in nici un mod de catre SPEEDHUB SOLUTIONS SRL

Va aducem la cunostinta faptul ca toate platile realizate prin procesatorul MobilPay/PayPal se realizeaza cu CVV si daca este cazul prin verificare in portal 3D Secure (asigurati-va ca aveti activat acest serviciu pentru siguranta dvs si ca doar dvs cunoasteti acest cod).

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL poate solicita in anumite conditii si pentru anumite servicii prezentate persoanelor juridice Copie inscriere companie la Registrul Comertului / Copie dupa ultima factura pentru domeniul pe care il detineti, scrisoare de recunoastere a persoanei insarcinate cu administrarea contului de companie in relatia cu Speedhub Solutions SRL si curnizorii de certificate SSL Comodo, RapidSSL, Thawte ((tip business validation) sau (tip extended validation)).

Site-ul SPEEDHUB.EU utilizeaza protocolul HTTPS, ce asigura criptare datelor in timpul transferului acestora intre browserul clientului si serverele companiei SPEEDHUB SOLUTIONS SRL.

Toate informatiile introduse pe site-ul www.speedhub.eu , www.mobilpay.ro , www.paypal.com precum si in pop-up-ul 3D Secure al furnizorului dvs de servicii bancare sunt transmise printr-o conexiune securizata (de tip HTTPS). Verificati intotdeauna certificatul site-ului in care introduceti datele dvs pentru ca acesta autentifica identitatea siteurilor mai sus precizate.

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL nu solicita prin email sau telefonic urmatoarele date cu caracter personal sau privat: Parola cont client / Parola servicii gazduite / Cod EPP / Nr Card / Nr CVV / Cod 3D Secure / Parola PayPal / CNP / Serie CI. In cazul in care v-au fost solicitate aceste informatii va rog sa ne contactati.

De asemena in cazul in care ati introdus datele dvs personale intr-un site fals si ati trimis deja datele din formular, contacati institutia bancara care v-a emis cardul si informatii exact de pasii parcursi si informatiile dvs bancare trimise pentru ca acestia sa poata lua masuri.

 

Va aducem la cunostinta faptul ca accesul la datele personale preluate este securizat cu user si parola pentru contului clientului (utilizat de client - posesorul datelor cu caracter personal) cat si pentru panoului de administrare centrala a website-ului (utilizat de administrator - operatorul datelor cu caracter personal).

6 Program Afiliere
6.1 Inscrierea in program este gratuita si permisa tuturor persoanelor peste 16 ani de cetatenie romana.
6.2 Este permisa afisarea link-ului afiliat pe site-urile personale, pe forumuri, pe bloguri, pe Facebook sau pe Twitter atata timp cat nu este prezentat ca SPAM.
6.3 Nu este permisa trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM) care sa contina link-ul de afiliere. Aceasta practiva ducand imediat la blocarea contului de afiliat si la dizolvarea creditului contului de afiliat.
6.4 Ne rezervam dreptul ca in cazul in care un afiliat realizeaza venituri mai mari de 2000 RON din afiliere sa i se mareasca procentual rata comisionului castigat pana la 5%.
6.5 Nu se acorda bonusuri fixe la crearea contului de afiliere sau la depasirea anumitor praguri de vanzari.
6.6 Afiliatul este complet responsabil pentru declararea veniturilor catre autoritatile competente, in scopul impozitarii pe venit.

7 Legal
7.1 In cazul in care un client incalca legislatia in vigoare la nivel national sau international ne rezervam dreptul da a suspenda imediat pe termen indefinit accesul la serviciul iar la cererea autoritatilor sa inmanam informatiile proprietarului serviciului respectiv.
7.2 De asemenea in cazul in care in urma monitorizarii sau a raportarii unui abuz, contul dvs incalca termenii si conditiile afisate vom suspenda serviciul pe termen indefinit, fara acces al informatiile gazduite sau returnarea sumei deja platite pentru abonamente.
7.3 Clientul declara ca intelege si accepta ca in cazul daunelor suferite de client reprezentate de nefurnizarea temporara a unui serviciu achizitionat (din vina exclusiv a Speedhub Solutions SRL), suma totala a daunelor solicitate nu pot fi mai mari decat sumele platita de utilizator pentru serviciul respectiv la ultimul ciclu de facturare.
7.4 Disputele intre Speedhub Solutions SRL se va incerca in prima masura sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar daca acest lucru nu este posibil se va recurge la judecarea in instanta a disputei.
7.5 In cazul incidentelor majore cutremure, inundatii, pana curent care afecteaza indelungat orasul in care este gazduit datacenterul, incendii in datacenter, pierderi majore pe echipamentle storage sau a altor evenimente prevazute de lege ca forta majora vom notifica clientii prin mijloacele posibile de aceste evenimente. Si nu putem fi trasi la rasundere pentru inactivitatea serviciilor, a accesului la date in cazul in care acestea sunt irecuperabile sau a imposibilitatii de rambursare a sumelor platite in avans.

8 Dispozitii finale:
8.1 SPEEDHUB SOLUTIONS SRL (prin intermediul site-ului SPEEDHUB.EU) isi rezerva dreptul de a actualiza preturile (crescator sau descrescator) in raport cu conditiile pietei. Preturile in lei fiind actualizate periodic in functie de fluctuatiile cursului valutar Euro/Leu. In cazul in care pretul afisat in Euro sufera modificari utilizatorii vor fi notificati de aceste modificari prin intermediul zonei Anunturi. De asemenea ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, in oferta de servicii oferite pe site oricand, informarea facandu-se prin intermediul site-ului sau panoului de control al clientilor (zona Anunturi).
8.2 Uptime-ul garantat este de 99.7% si nu include incidentele cauzate de forta majora, incalcarea termenilor si conditiilor, modificari si propagare DNS de catre client, atacuri DDOS sau hacking precum si de lucrari de mentenanta anuntate in prealabil catre utilizatori la adresa https://speedhub.eu/serverstatus.php (zona Starea Retea) si https://speedhub.eu/announcements.php (zona Anunturi)
8.3 Administratorii SPEEDHUB.EU pot refuza comenzile clientilor anteriori cu reputatie proasta sau a caror conturi au fost dezactivate anterior pentru nerespectarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. De asemenea SPEEDHUB SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a isi alege clientii care vor utiliza serviciile afisate pe website-ul SPEEDHUB.EU
8.4 Logo-ul, numele Speedhub si website-ul SPEEDHUB.EU apartin SPEEDHUB SOLUTIONS SRL cu urmatoarele date de identificare: SPEEDHUB SOLUTIONS SRL, CIF: RO37256459 Nr. Reg Com. J40/3836/2017.

NETOPIA mobilPay este un serviciu al NETOPIA SRL.
PayPal este un serviciu PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
WHMCS este marca a WHMCS Limited.

Ultima actualizare: 25 Mai 2018

2013 - 2019 SPEEDHUB SOLUTIONS SRL | MobilPay | Paypal