Securitatea Informatiilor

Confidentialitatea si securitatea datelor

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL (denumit in cele de mai jos si SPEEDHUB.EU) cu sediul in Bucuresti, Strada Predeal, Nr 30A, Sector 2, Cod postal 023407 (prin intermediul website-ului SPEEDHUB.EU) prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederilor Legii nr. 677/2001 si in conformitate cu decizia A.N.S.P.D.C.P. nr. 200/2015.

Prin crearea unui cont si/sau realizarea unei comenzi sunteti de acord ca SPEEDHUB SOLUTIONS SRL sa inregistreze si sa pastreze securizat datele dvs pentru confirmare date personala / inregistrare comenzi / confirmare comenzi / confirmare identitate / inregistrare de catre SPEEDHUB.EU la furnizorul TLD-ului inregistrat a datelor de contact inscrise in acest sens / la utilizarea datelor de contact pentru a va prezenta starea serviciilor sau pentru a va oferi servicii promotionale / de a primi pe email nu mai mult de 2 ori pe luna a unor email-uri prmomotionale sau care contin vouchere/cupoane de cumparaturi pentru serviciile oferite de SPEEDHUB.EU .

Puteti opta oricand pentru dezabonarea de la newsletter dand click pe link-ul 'UnSubscribe' sau notificandu-ne in formularul de contact. Aceasta dezabonare nu afecteaza email-urile de notificare pentru: comenzi noi, reinoire de servicii, notificari tehnice asupra serviciilor dvs active, facturi sau recuperari de parola.

Datele dvs personale vor fi impartasite cu partenerii nostri strict pentru a va oferi accesul la serviciile de tip domenii web si certificate ssl.

Date precum: Numar Card, Data Expirare Card, Nume Titular Card, Tip Card si Cod CVV sunt administrate exclusiv de catre procesatorul de plati MobilPay/Paypal.com (mai multe detalii la adresa www.mobilpay.ro respectiv www.paypal.com ). Procesarea pinului sau parolei 3D Secure este procesat pe pagina 3D Secure administrata exclusiv de procesatorul de plati VISA sau Mastercard intr-un popup ce este administrat de Banca care a emis cardul utilizat pentru plata. Toate aceste informatii bancare nu sunt salvate sau stocate in nici un mod de catre SPEEDHUB SOLUTIONS SRL

Va aducem la cunostinta faptul ca toate platile realizate prin procesatorul MobilPay/PayPal se realizeaza cu CVV si daca este cazul prin verificare in portal 3D Secure (asigurati-va ca aveti activat acest serviciu pentru siguranta dvs si ca doar dvs cunoasteti acest cod).

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL poate solicita in anumite conditii si pentru anumite servicii prezentate persoanelor juridice Copie inscriere companie la Registrul Comertului / Copie dupa ultima factura pentru domeniul pe care il detineti, scrisoare de recunoastere a persoanei insarcinate cu administrarea contului de companie in relatia cu Speedhub Solutions SRL si curnizorii de certificate SSL Comodo, GGSSL, Thawte ((tip business validation) sau (tip extended validation)).

Site-ul SPEEDHUB.EU utilizeaza protocolul HTTPS. Totodata pentru a spori siguranta si increderea clientilor nostri curenti sau viitori, utilizam un Certificat SSL de tip EV (Extended Validation) care autentifica legitimitatea companiei SPEEDHUB SOLUTIONS SRL ca detinator de drept al www.speedhub.eu . Aceasta certificare este reprezentata in browser-ul dvs prin bara verde de adresare.

Toate informatiile introduse pe site-ul www.speedhub.eu , www.mobilpay.ro , www.paypal.com precum si in pop-up-ul 3D Secure al furnizorului dvs de servicii bancare sunt transmise printr-o conexiune securizata (de tip HTTPS). Verificati intotdeauna certificatul site-ului in care introduceti datele dvs pentru ca acesta autentifica identitatea siteurilor mai sus precizate.

SPEEDHUB SOLUTIONS SRL nu solicita prin email sau telefonic urmatoarele date cu caracter personal sau privat: Parola cont client / Parola servicii gazduite / Cod EPP / Nr Card / Nr CVV / Cod 3D Secure / Parola PayPal / CNP / Serie CI. In cazul in care v-au fost solicitate aceste informatii va rog sa ne contactati.

De asemena in cazul in care ati introdus datele dvs personale intr-un site fals si ati trimis deja datele din formular, contacati institutia bancara care v-a emis cardul si informatii exact de pasii parcursi si informatiile dvs bancare trimise pentru ca acestia sa poata lua masuri.

 

Va aducem la cunostinta faptul ca accesul la datele personale preluate este securizat cu user si parola pentru contului clientului (utilizat de client - posesorul datelor cu caracter personal) cat si pentru panoului de administrare centrala a website-ului (utilizat de administrator - operatorul datelor cu caracter personal).

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SPEEDHUB SOLUTIONS SRL (prin intermediul website-ului SPEEDHUB.EU) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: crearea contului de client, activarea produselor si facturarea catre client.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru: crearea contului de client, activarea produselor si facturarea catre client. Refuzul dvs. determina incapacitatea de activare a contului de client, a furnizarii de servicii si a facturarii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Furnizorilor de servicii electronice prezentate pe site pe care le intermediem pentru dvs (certificate ssl si domenii web)

Completand datele dvs personale si acceptand crearea unui cont sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite sau promovate de SPEEDHUB SOLUTIONS SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa sediului SPEEDHUB SOLUTIONS SRL: Strada Predeal, Nr 30A, Sector 2, Bucuresti, Cod postal 023407. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

_______________________________________________________________

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal" se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt inregistrate).

 

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2017

2017 SPEEDHUB SOLUTIONS SRL | Mobilpay | 2Performant - Affiliate Marketing